Focusgroep praktijkondersteuners huisartsenzorg

27 november 2018
13.00 - 15.30 uur
Catherijnesingel 47, 3511 GC Utrecht
Inschrijven

Als huisarts of praktijkondersteuner kom je in aanraking met mensen met beginnende dementie. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt. Waar loop jij als POH’er of huisarts tegenaan als het om dementie gaat? Kom ervaringen delen in de focusgroep van dinsdag 27 november. 

POH’ers en huisartsen zijn een belangrijke schakel in de dementiezorg en ondersteuning. Zij zien cliënten bij wie sprake is van klachten, voordat dementie is vastgesteld. Welke signalen van dementie zie jij? En hoe volg je deze op? Als POH’er werk je veel samen met andere partijen. Hoe verloopt deze samenwerking en hoe stem je af? Ook gezien de toename van het aantal taken in de huisartsenzorg.

Samen leren

Ben jij werkzaam als praktijkondersteuner of huisarts en zou je wel eens met collega’s in een ontspannen sfeer willen reflecteren op de zorg en ondersteuning voor mensen met dementie en hun naasten? Meld je dan aan voor de focusgroep praktijkondersteuners huisartsenzorg op dinsdag 27 november. We starten om 13.00 uur met een lunch, vervolgens vindt van 13.30 – 15.30 uur de focusgroep plaats. Het doel is om samen te leren en ervaringen uit te wisselen.

Doe mee!

We hebben plaats voor maximaal 8 deelnemers.  De locatie is: Movisie, Catharijnesingel 47, Utrecht, op loopafstand van het station. Aanmelden kan bij Eveline Even van Movisie. De reiskosten worden vergoed.