Actueel

Bijeenkomsten

Jaarevent Deltaplan Dementie: De Kunst van Samen

19 november 2018 - Kom 19 november naar het Beatrix Theater voor het Jaarevent Deltaplan Dementie met het motto: 'De Kunst van Samen'!

lees verder
 

Nieuws

Startbijeenkomst Kennisalliantie Dementie

1 november 2018 - Bijeenkomst over de vraag: hoe weten we van elkaar wat er allemaal gebeurt op het gebied van dementie en hoe kunnen we slim verbindingen maken?

lees verder

De kunst van persoonsgerichte en integrale zorg

28 oktober 2018 - Lukt het om de zorg en ondersteuning voor mensen met dementie en hun naasten persoonsgericht en integraal te organiseren? Kom naar het jaarevent van Deltaplan Dementie op 19 november!

lees verder

Prijsvraag: het beste dementie-idee van Nederland

22 oktober 2018 - Wordt jouw oplossing het beste dementie-idee van Nederland?

lees verder

Ketencoördinator Wim Klein Nagelvoort: ‘Samenwerken = elkaar kennen’

17 oktober 2018 - Ketencoördinator Wim Klein Nagelvoort over de samenwerking in de dementieketen van Almere en Amsterdam. Lees zijn tips!

lees verder

Blog: in gesprek met casemanagers dementie

28 september 2018 - Wat bespraken de casemanagers uit het hele land in de focusgroep? Lees het blog van Dementiezorg voor Elkaar-adviseur Jennifer van den Broeke.

lees verder

Heinz over zijn beginnende dementie: ‘blijf open naar elkaar’

29 augustus 2018 - Heinz (86) vertelt over zijn leven na de diagnose. Met zijn vrouw Nellie sprak hij af: 'we gaan hier samen doorheen'.

lees verder

Interviewserie hoogleraren dementie

17 augustus 2018 - Robbert Huijsman interviewt hoogleraren dementie. Ontstaat er een gezamenlijk beeld over de toekomst van dementiezorg?

lees verder

Oproep: meerjarenplannen en acties

9 augustus 2018 - Heeft jouw netwerk een meerjarenplan dementie ingediend? Deel hem met Dementiezorg voor Elkaar, wij willen hem graag analyseren.

lees verder

Klem in de ‘culturele mix’

31 juli 2018 - Wat is goed om te weten over zonen en dochters van migranten met dementie? Jennifer van den Broeke, adviseur van Pharos en Dementiezorg voor Elkaar, geeft tips.

lees verder

Vervolg actieplan casemanagement dementie

26 juli 2018 - Minister Hugo de Jonge heeft de Tweede Kamer geïnformeerd over het actieplan casemanagement bij dementie en de vervolgacties.

lees verder