Doorvoeren individueel zorgplan

In het zorgleefplan staat beschreven hoe iemand wil leven en op welke ondersteuning en zorg van professionals en vrijwilligers hij kan rekenen om dat te realiseren. Hoe pak je dat aan? Hoe kan iemand met dementie meepraten over zijn eigen zorgleefplan? Hoe werken alle disciplines samen aan hetzelfde plan? Maken zij gebruik van een gezamenlijk (digitaal) cliƫntendossier?
  • Tools (1)
  • Praktijkvoorbeelden (1)
  • Kennis (1)

Tools (1)

Hier verzamelen we tijdens het programma tools die je helpen persoonsgerichte en integrale zorg en ondersteuning te bieden aan mensen met dementie en hun omgeving. Mis je een instrument? Laat het ons weten.

Veder methode

Acteurs proberen met de Veder methode - een erkende theatermethode - op een interactieve en levendige manier contact te maken met ouderen met geheugenproblemen.

lees meer

Praktijkvoorbeelden (1)

Hier verzamelen we praktijkverhalen over persoonsgerichte en integrale zorg en ondersteuning voor mensen met dementie en hun omgeving. Heb je zelf een goed voorbeeld dat je wilt delen? Laat het ons weten.

Toekomst ervaring dementie

Lees hoe cliƫnten de toekomst ervaren. Ook te gebruiken bij het in gesprek gaan over de toekomst.

lees meer

Kennis (1)

Hier verzamelen we tijdens het programma artikelen en andere kennis die je helpen persoonsgerichte en integrale zorg en ondersteuning te bieden aan mensen met dementie en hun omgeving. Heb je suggesties voor toevoegingen? Laat het ons weten.

Aandachtspunten gezamenlijke besluitvorming

Bekijk deze aandachtspunten voor gezamenlijke besluitvorming.

lees meer