Ondersteuning aanvragen

Download PDF

Werk je in een samenwerkingsverband en loop je tegen knelpunten aan die jullie belemmeren integrale en persoonsgerichte zorg en ondersteuning te bieden? Wij kunnen je helpen.

Vraag gratis ondersteuning aan via het formulier

Welke vragen kun je insturen?

Hoe onze hulp er precies uitziet, is afhankelijk van je behoefte. Bij een relatief eenvoudige vraag is een korte consultatie met een adviseur misschien voldoende. Denk bijvoorbeeld aan een dagdeel training om op dezelfde manier gegevens te registreren of helder en eenduidig te communiceren. Of een bijeenkomst om een visie te formuleren.

Werk je aan een ingewikkelder vraagstuk? Dan kan een adviseur jullie een langere periode ondersteunen, variërend van 3 tot 9 maanden. Je werkt dan bijvoorbeeld aan het beter benutten van de kennis en mogelijkheden van vrijwilligers en welzijn. Je zorgt ervoor dat sociale wijkteams en de eerste lijn elkaar beter vinden. Of je hebt een visie geformuleerd, maar wilt ieders rol en taken in de keten beter vastleggen zodat jullie weten wat je van elkaar kunt verwachten.

Zo zijn er natuurlijk talloze variaties denkbaar. Jij hebt vast weer andere vragen. Wij pakken ze graag met je op. Lees bijvoorbeeld hoe een van onze adviseurs een organisatie hielp met hun jaarplan: Help! We moeten nog een jaarplan maken.

Hoe het werkt

  • Stel je vraag via het formulier onderaan deze pagina.
  • Wij plannen een telefonisch overleg in om je vraag verder te verkennen.
  • Samen bepalen we welk type ondersteuning nodig is, hoe lang en welke adviseur daar het beste bij past.
  • Vervolgens gaan jullie aan de slag met de adviseur. Samen maak je een SMART plan van aanpak, bepaal je de doelen en stuur je daarop.

Wat het oplevert

Na afloop heb je een zichtbaar en SMART resultaat dat niet alleen de keten verder brengt, maar ook overdraagbaar is naar andere dementienetwerken. Zo leren we van en met elkaar en werken we regionaal en landelijk samen aan betere zorg en ondersteuning voor thuiswonende mensen met dementie en hun naasten: integraal én persoonsgericht.

Formulier ondersteuning aanvraag

Vul je gegevens in en stel je vraag in onderstaand formulier. Problemen of vragen? E-mail naar info@dementiezorgvoorelkaar.nl.

  • Jouw gegevens

  • Omdat we graag persoonlijk contact met je opnemen, willen we je vragen om onderstaande gegevens in te vullen:
  • Wat is je vraag?

  • Heb je meerdere vragen? Dien deze dan apart in.