Vul de vragenlijst in over migranten met dementie!

Pharos, het expertisecentrum gezondheidsverschillen, doet onderzoek naar dementiezorg voor migranten met dementie. Het herkennen van zorg- en ondersteuningsvragen van migranten met dementie en hun mantelzorgers is soms lastig. Dat wil Pharos verbeteren.

Werk jij als (zorg)professional, stagiair, of zelfstandige met migranten met dementie, dan hebben we jouw hulp nodig. Door deze vragenlijst in te vullen komen we te weten hoe we de zorg en hulp voor deze mensen kunnen verbeteren. Doe je mee? Het duurt ongeveer 5 minuten!

Vul de vragenlijst in!

Niet-westerse migranten en hun mantelzorgers

De vragenlijst gaat over zorg en hulp voor niet-westerse migranten met dementie en hun mantelzorgers. Hiermee bedoelen we mensen met een niet-westerse migratieachtergrond. Dit zijn mensen die zijn geboren in Turkije, Marokko of landen in Afrika, Latijns-Amerika of Azië.

Doe mee en win!

Wanneer je de vragenlijst invult, maak je kans op gratis deelname aan de Pharos-workshop ‘Communicatie met migranten met dementie en hun mantelzorgers’. Je krijgt met maximaal 12 collega’s of medestudenten informatie, advies en tips over communiceren met migranten met dementie en hun mantelzorgers. De winnaars ontvangen een e-mail.

Samen maken we de zorg beter

Het beter herkennen van vragen maakt het voor jou en collega’s makkelijker om migranten met dementie en hun mantelzorgers te helpen. Zo maken we de zorg samen nog beter!

Lees meer