Prijsvraag: het beste dementie-idee van Nederland

Wie in de dementiezorg werkt, lost dagelijks grote en kleine problemen op. Heb jij een briljante oplossing voor de zorg bij dementie?  Doe mee met de Dementiezorg-prijsvraag voor het beste dementie-idee van Nederland en win een bol.com-kadobon! 

Gedoe met een indicatiesteller van de Wmo, cliënten die meer zorg nodig hebben, maar juist minder krijgen wanneer je ze aanmeldt voor een verpleeghuis. Thuiswonende mannen en vrouwen die niet naar de dagbesteding willen, terwijl dat voor hen (en hun mantelzorgers) echt veel beter is. Dementiezorg voor Elkaar is benieuwd met welke problemen zorg- en welzijnsmedewerkers te maken krijgen in hun werk en welke oplossingen zij hiervoor vinden.

Om dat te ontdekken, schrijven we een prijsvraag uit: het beste dementie-idee van Nederland.

Doe mee!

Wat moet je doen? Heb jij een goede oplossing gevonden voor een probleem in je werk? Laat het ons dan weten. Vul het formulier hieronder in en maak kans op onze prijs: 10 kadobonnen van bol.com ter waarde van 50 euro, dus leuk voor het hele team. Geef kort aan welk probleem je hebt opgelost en wat die oplossing is. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar de oplossingen van collega’s!

Stuur je oplossing uiterlijk maandag 12 november 2018 in!

Hoe verder?

Een jury beoordeelt de inzendingen. Belangrijke criteria zijn dat de oplossing bijdraagt aan het welzijn van cliënten en dat de oplossing breed moet kunnen worden verspreid. Wij maken de winnaar bekend op het jaarevent van het Deltaplan Dementie op 19 november 2018.

Met het invullen van het prijsvraagformulier geef je toestemming om je oplossing verder te verspreiden.

Doe mee en misschien wordt jouw oplossing wel het beste dementie-idee van Nederland!

Inzendingen zijn vanaf 13 november niet meer mogelijk.