Aan de slag

Wil jij in de praktijk aan de slag met verbeteren van de zorg en ondersteuning van thuiswonende mensen met dementie? Het praktijkverbeterprogramma Dementiezorg voor Elkaar kan je op allerlei manieren ondersteunen. Of je nu ketenregisseur bent of bestuurder, huisarts of mantelzorgerondersteuner, casemanager of zorgmedewerker, gemeenteambtenaar of verzekeraar: het programma is er ook om jou en je samenwerkingspartners verder te helpen.

Ondersteuning op maat voor samenwerkingsverbanden

Welke knelpunten kom jij tegen in de samenwerking? Loopt de verwijzing tussen aanbieders van zorg en ondersteuning in de regio niet goed? Kunnen jullie hulp gebruiken bij het invoeren van een zorgprogramma? Worstelen jullie met passende ondersteuning voor mensen met meerdere aandoeningen, bijvoorbeeld een verstandelijke beperking en dementie? Of heb je misschien een hele andere vraag? Wij kunnen je helpen. Met een korte consultatie bij een eenvoudige vraag tot wat langere begeleiding door een van onze adviseurs bij een ingewikkelde vraag.
Vraag ondersteuning aan

Verzameling van tools, kennis en praktijkvoorbeelden

Tijdens het programma verzamelen we tools, tips, methodieken, achtergrondartikelen, praktijkvoorbeelden en andere hulpmiddelen voor persoonsgerichte en integrale zorg en ondersteuning. We hebben ze gerangschikt op thema gebaseerd op de knelpunten en kansen die mensen dagelijks in de praktijk ervaren.
Bekijk de thema’s

Deel jouw kennis

Alle tips, methodieken, goede voorbeelden en andere hulpmiddelen die we verzamelen, vind je hier terug onder thema’s. Heb je daar zelf ideeën voor die je met andere wilt delen? Laat het ons weten!
Deel je kennis